Slumpad post: Stockholm - Ed
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Röjning av garage

| 2010-07-10, 22:05

Ett av målen med besöket i Kvibille var att garaget skulle rensas och röjas. Så på lördagen kom Eric över så satte de tre fart. Det tog sin tid men det blev bra. Nu finns det plats att köra in två bilar om man vill!

Jag underhöll barnen under tiden, först i lekparken sen i trädgården. Pust (både varmt och jobbigt)! Daniel var en strålande hjälpare i lekparken och Joel mycket nöjd med storkusinens assistans.

Efter att Simon sovit (kort vila pga en fluga som dök upp och gjorde att Joel inte somnade heller).

Jag åkte tidigare till Ingela som förberedde middagsmaten och Joel och Simon var mycket nöjda med alla leksaker som fanns att tillgå i kusinernas hem. Dagen avslutades med en god middag men två ganska vilda barn gjorde att vi satt allt annat än stilla 🙂Kommentera