Slumpad post: Armband åter
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Inte nudda botten

| 2010-07-12, 22:52

Eftersom båda barnen tyckte det var så kul att bada på söndagen åkte vi till stranden efter besöket på Wapnö gård. Den här gången valde vi en strand som var nära en parkering. Således kort att gå men med mycket folk. Eftersom klockan var närmare fyra valde vi att inte smörja in barnen och inte heller ta med mer än själva badsakerna (därav inga bilder). Smidigt.

Jag tog med mig Joel ut på lite djupare vatten där han bottnade lite lagom och fick honom att tycka det var jätteroligt att flyta runt med sina armringar. Helt plötsligt insåg vi att han faktiskt plaskade runt utan att nudda botten! Hur nöjd som helst blev han såklart när vi insåg det och berämde honom för det.Kommentera