Slumpad post: I Ed igen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Till Ullared

| 2010-07-13, 23:21

I tisdags styrde jag och Johns syster Anna kosan till Ullared. Jag hade tänkt att spana in lite knoddkläder och kanske lite saker till kommande adventskalender – plus att Panduro har outletbutik där.

Vi kom dit vid halv 10 och många stora parkeringsytor stod tomma så vi kom defintivt före de stora massorna för när vi vid tre-tiden åkte iväg fanns det knappt en ruta ledigt.

Gekås var första stoppet. Drygt en timme spenderade vi där och jag tittade mest på kläder – hittade extremt lite. Bättre att satsa på reor i stan faktiskt. Sen lite leksaksfokus och där var det bättre. En del av paketen i vinterns adventskalender har nu fått innehåll.

Bästa köpet, som det klänns nu, var ett regnställ från Helly Hansens. Så nu kan det få regna för hela familjen är rustad.

Panduros outlet var en stor besvikelse. Inte alls stort utbud. Några få julsaker, mycket för smyckestillverkare typ. Bättre att gå på vanliga reor hos Panduro.

Det var två nöjda tjejer som åkte hemåt utan att ha stressat alls. Var mycket glad att jag åkt dit utan barnen för en del barn man såg gjorde det inte särskilt kul för sina föräldrar (kanske gav de igen för att föräldrarna drog med dem till Ullared?)Kommentera