Slumpad post: 15 år som husägare
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ny bäddmadrass

| 2010-07-21, 21:24

För ett tag sen hände en olycka i vår säng när Joel sov där. Av någon anledning så hade vi köpt en bäddmadrass där man inte kan ta loss tyget och tvätta och kanske ännu konstigare är att vi ännu inte haft någon anledning att ta av den tidigare för att tvätta!

Vi funderade lite och bestämde oss för att köpa en ny. Strax före vi lämnade in bilen i juni så åkte jag till Mio (som hade billigare bäddmadrassen med tvättbart tyg än IKEA!) och skulle köpa deras billigaste. Det var dock beställningsvara så någon gång under semestern ringde de och sa att den kommit.

Så dan efter vi kom hem (i söndags) så åkte jag och Joel och hämtade madrassen. Den gick in i takboxen så vi kunde storhandla på hemvägen.

Nu har vi provat den i några nätter och den är banne mig bättre än den förra! O klart bättre än de vi har lånat från våningssängen i väntan på denna.Kommentera