Slumpad post: Raffe på insta #79
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ny TV

| 2010-07-22, 9:39

Såhär mycket gick bakluckan att stänga med TV:n i bilen

Vi började kolla lite på ny TV när vi kom hem från skåne. Kraven var ca 40″, audio ut, LAN, DLNA, 100 Hz och full HD. Vi hittade en på Media Markt i Forum Nacka som uppfyllde kraven och slog till igår.

DLNA gör att vi kan kolla på hemladdade TV-serier utan någon extra mediaspelare (X-boxen som vi använt tidigare). Funderar även på att införskaffa en kortdelare så vi kan använda den inbyggda digitalmottagaren och på så sätt kunna se på HD-kanaler men även spela in en kanal och titta på en annan samtidigt.

Ska förmodligen också fixa en dator kopplad till TV:n för att kunna titta på SVT-play m.m.En kommentar to “Ny TV”

  1. […] vi köpte vår platta TV tänkte vi att det skulle vara fint att hänga den på väggen, men tillsvidare ställdes den på […]

Kommentera