Slumpad post: Wegelius, Jakob: Mördarens apa
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Teiner, Åse & Glas, Anna: Föräldrarnas tvärtemotbok

| 2010-07-22, 15:59

49 galna lösningar på vardagens problem är underrubriken, men jag tycker nog inte att de är så galna utan inspirerande och logiska. Jag tror att vi i vårt samhälle har en förmåga att glömma bort att barn är väldigt kompetenta och i många fall själva kan hjälpa till att lösa problem, eller hantera dem problemen på bättre sätt.

Fast det kanske viktigaste jag läser ut bland alla tips är att lära sig att lyssna på sin magkänsla och inte på vad alla andra säger, eller vad man tror att de tycker och tänker.

Gillar den verkligen och har pepprat John med roliga anekdoter ifrån den senaste tiden. Har du barn så tycker jag definitivt att du ska läsa den, eller varför inte ge bort den till någon med barn?

Några riktiga guldkorn har jag fått med mig och kommer att testa i framtiden. Nu får boken en framskjuten plats på toaletten för det är perfekt att kunna läsa lite då och då, och formatet passar (faran är att folk fastnar där…). Alltså en bok man vill läsa i igen!

Hemsidan innehåller inte så mycket, men kanske kan bloggen eller facebook ge mer framöver!

Här kan du läsa vad Lilla O tycker om boken.

Boken är ett recensionsex från Norstedts.2 kommentarer to “Teiner, Åse & Glas, Anna: Föräldrarnas tvärtemotbok”

  1. Åse Teiner says:

    Å, tänk att vi får bo på din toalett! Det är väl där alla författare önskar ha sin bok. Ja, tänk vad den där magkänslan är bra att ha… och använda sig av. Kul att du skrivit om boken!

  2. Sue says:

    Haha, ja det är ju faktiskt bara de riktigt läsvärda böckerna som hamnar på dass. Ska nog ta och borra ett hål i pärmen och sätta snöre – och byta ut en av de två böckerna som hänger där just nu.

Kommentera