Slumpad post: Fokus på scoutläger
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Egna sängar i eget rum

| 2010-07-27, 22:41

Så var vi då på IKEA idag och köpte nya sängar till barnen. Väl hemma så monterade vi och fixade plats i det något kaotiska barnrummet (bättring kommer inom kort precis som bilder).

Joel var med och monterade och mycket upprymd över sin nya säng och det nya rummet. Han har förutom ett kort gästspel en natt i våningssängen i början av juni sovit i extrasängen bredvid vår säng sen i julas. Simon verkade inte förstå så mycket av det som pågick men han har å andra sidan alltid sovit i vårt rum. Först i vår säng (hundsängen), sen spjälsängen, sen vår säng och sen resesängen.

John åkte till Bauhaus för att fixa lite saker till rumsbytet och jag gav mig på läggningen. Det märktes att det var nya rutiner och vi fick knö ner oss i en av sängarna för att läsa bok eftersom myshörnan ännu inte är klar. Efter en stund lyckades dock Simon somna när jag satt bredvid och ett tag senare även Joel då jag satt och läste min bok och han sin.

Nu får vi se hur det går!En kommentar to “Egna sängar i eget rum”

  1. […] vi köpte barnsängarna förra sommaren så köpte vi oxå skydd som man sätter på sidan för att barnen inte ska rulla ur sängen. Joel […]

Kommentera