Slumpad post: Vinbärssylt
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kontaktproblem

| 2010-07-27, 20:35

Under andra hälften av semesterresan så funkade det helt plötsligt inte att ladda min Desire. Vid en liten inspektion var det någon liten “pigg” som vikt sig i kontakten. Eftersom John har en likadan funkade det ju fint att byta batterier och ladda via John, men det är ju ingen långsiktig lösning så jag chattade med Telenor som skickade en servicepåse.

Igår fick jag äntligen tummen ur och packade ner min lilla vän efter att ha gjort backuper, och tagit ur minneskort och simkort. Lämnade in påsen så idag har den gått iväg via Schenker till Telenors mekarställe.

Enligt killen jag chattade med så tar det i genomsnitt 2-3 veckor… Tänk att man kan vänja sig så på bara tre månader!Kommentera