Slumpad post: Rensa: dag 2
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Wieslander, Jujja & Tomas: Du och jag och min lilla cykel

| 2010-08-02, 23:07

Jag tror att jag varje natt under semestern hade en ny låt från den här skivan/boken i huvudet eftersom vi lyssnat på den i bilen. De sätter sig som berget och man lär sig dem snabbt – både melodi och text. Båda barnen gillar den oxå. Joel har vi defintivt hört försöka sjunga flera av låtarna och vi tror minsann att Simon försökt på sitt sätt oxå – när Joel sjungit.

Enligt John som är bra på det där musik så är det dessutom riktigt skickliga musiker som spelar på skivan man får med.

Att man får med skivan med alla låtarna är helt oväderligt. Vi har mest lyssnat på skivan eftersom vi inte tog med boken på semestern och skivan rullade i cd:n hela resan.

Efter att vi kommit hem så har vi tittat en del i boken och sjungit och Joel gillar att ligga bredvid och titta och försöker sjunga med så gott det går. Bilderna är mycket fina och det finns mycket att upptäcka även om jag måste säga att låtarna är det som vi har haft mest behållning av.

En väldigt bra presentbok skulle jag vilja säga 🙂 Vi går fortarande runt och sjunger på låtarna!Kommentera