Slumpad post: Sjunga
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Trasig cykel

| 2010-08-03, 20:42

Innan vi åkte på semester kände jag att något vek sig i kedjan när jag körde in min Nishiki (pendlarcykeln) i förrådet, men tänkte inte så mycket på det. Igår skulle vi ta en cykeltur med barnen. Matkassar packades, barnsitsar monterades, kläder, blöjor och leksaker administrerades och till slut var vi redo att komma iväg. Jag hann ta tre tramptag innan det sa “SPLAIIIIIING” i bakhjulet då bakväxeln åkte in i ekrarna. Bakväxeln såg nu ut som en saxofon och var bortom all räddning.

Jag kollade lite på nätet men kunde inte hitta just den modellen på bakväxel (Shimano 2200) och på Länna Sport verkade de knappt veta vad jag pratade om. Verkar finnas miljarder modeller och alla har olika egenskaper.

Lite modstulen tog jag med mig cykeln till TCM idag men där visade det sig inte vara några problem att fixa. 350 kr plus arbetskostnad så skulle cykeln var klar nästa onsdag. Vad skönt när saker fixar sig! 😀Kommentera