Slumpad post: Rensa: dag 7
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Växtvärk

| 2010-08-08, 17:21

Minns hur växtvärk känns. Kanske för att jag fortfarande få liknande om jag helt plötsligt anstränger benen ovanligt mycket en dag. Ormsalva hjälper!

Joel lider tyvärr en hel del av växtvärk. Det är många kvällar och nätter som han ojat sig över att han har ont i fötterna och/eller benen. Tyvärr får man inte ha ormsalva på barn under 12 år och att stoppa i honom paracetamol nu och då känns sådär. Simon verkar hittills inte vara drabbad av växtvärk så vi håller tummarna!

Massage hjälper dock en hel del. Härom natten fick Joel även magiska piller för att kunna somna om snabbare (Två m&m’s) och sen vi har börjat med sova-gott-oljan så har det blivit bättre.

Tydligen vet man inte varför vissa får växtvärk, och inte heller verkar det synka med växtperioder.4 kommentarer to “Växtvärk”

 1. sandra says:

  Åh det hade jag JÄTTEMYCKET som barn…mamma brukade ibland köra med hårblåsen under täcket…minns att det kändes SKÖNT!!!! Benvärmare kan oxå vara gott under täcket

 2. Sue says:

  Ah, det där ska jag komma ihåg. Alla tips är ju bra, för ibland funkar inte vissa saker – och jag misstänker att växtvärken inte har gjort sitt i detta hem än…

 3. sandra says:

  Nej jag hade det ganska långt upp i ålder…typ upp till 10 till och från…jobbigt som bara den 🙁

 4. Sue says:

  Jepp, som sagt så har ju jag kvar det så det är bara att hitta alla lösningar man kan använda sig av 🙂

Kommentera