Slumpad post: XP och multipla RDP
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

På ett år

| 2010-08-12, 21:09

Nu är det mer än ett år sen jag provtränade på Flex för första gången. Då var jag i otroligt dålig form och kände att jag ganska länge kunde skylla att jag inte orkade eller klarade saker på att jag nyss fött barn och dessutom inte tränat på några år.

Det känns ganska avlägset att jag då ammade Simon, att jag vägde närmre 90 kg än 80 kg, att jag kände bäckenet så fort jag sprang (eller gick mer än 1 km), att midjemåttet var bra mycket mer än det borde och att ryggen ofta (eller hela tiden) gjorde ont.

Nu, ett år senare… Nja det går nog inte längre att säga att jag är otränad och inte heller har jag nyss fött barn. Det var länge sen jag ammade, och jag väger nästan alltid under 80 kg, känner väldigt sällan av bäckenet, midjemåttet har normaliserats och ryggen har jag nu inte haft ont i alls på några veckor.

Nu önskar jag att jag tagit mått och bilder för ett år sen, men jag minns att jag verkligen inte ville då.2 kommentarer to “På ett år”

  1. Niklas says:

    synd att du inte gjorde det, det är kul att ha! Speciellt “efter” bilderna :mrgreen:

  2. Sue says:

    Jepp, jag inser ju det nu!

Kommentera