Slumpad post: 111 år
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Snuttisar

| 2010-08-12, 21:46

En ganska vanlig (flera gånger per dag) aktivitet senast året här har varit att hitta Joels snuttefilt Bamse. Vi har gått här och ropat på Bamse många gånger.

Det där har Simon hajat så nu har han oxå börjat gå runt och ropa på Bamse (han säger något i stil med “baasche”). Det roliga i det hela är att han ropar likadant på sin snuttekudde och snuttefilt i form av Lille-Skutt.2 kommentarer to “Snuttisar”

  1. Lotta says:

    Anders – som ju är bedrövligt sen med talet i jämförelse med syrran 😉 – har snöat in på två ord. Det ena är GLA GLA som måste ropas högt och åtföljas av viftande händer och stampande fötter; det betyder naturligtvis “glass”. Det andra uttalas mer försiktigt och med en liten paus DUU—TAAAV och betyder “Gustaf” (morbror), han säger det varje gång man råkar nämna Gustafs namn.

  2. Sue says:

    Haha, lille sötnosen. Vilket bra betyg till morbror :mrgreen:

Kommentera