Slumpad post: Uppvärmningen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Svårsläppt bok

| 2010-08-14, 10:10

Av en slump hittade jag en blogg för något år sen – Skrivarmamman. I mellandagarna läste hon en bok som verkade intressant, hon lobbade för den under våren sen släpptes den i juni och då skrev hon om den. Noterade mentalt och tänkte att den ska jag läsa vid tillfälle.

Så i början av veckan läste jag på en annan bokblogg jag följer att hon fått ett recensionsex av författaren Simona. Har ju fått lite blodad tand vad gäller recensionsex så jag var helt enkelt fräck och mejlade författaren. Hon svarade att jag givetvis skulle få ett ex. Igår kom den.

 • Jag gick och la mig vid 11, hur trött som helst. Sur för saker hade inte riktigt gått som jag ville på kvällen (datorstrul, utspillt vatten mm – fredag 13?).
 • Tänkte att jag börjar läsa lite iaf.
 • En timme senare kom John och såg förvånad ut. Han försökte prata med mig, men jag ville läsa (brukar vara jag som vill prata).
 • Ytterligare en timme senare tvingade jag mig att lägga ifrån mig boken.
 • Kunde inte somna, så jag plockade upp boken som låg där och ropade på mig.
 • Klockan två var jag på sidan 207 och då gick det att släppa den.

Nu sitter jag här och undrar hur jag ska hinna läsa ut boken idag (ca 370 sidor totalt). För det går ju inte att vänta tills imorgon eller senare.

Mejlade förresten Simona och skällde på henne för att hon skriver så bra böcker som håller trötta småbarnsföräldrar vakna på natten. Till min lycka skriver hon på nästa bok som kommer nästa år. Jag vet redan nu att jag kommer att läsa den.4 kommentarer to “Svårsläppt bok”

 1. […] här och här Kategori Uncategorized. Fast länk. ← Essie undrar […]

 2. Pernilla says:

  Se där ja. Visst är den så. Det var helt sjukt när jag läste boken. Helt sjukt. Kunde bara inte sluta. Jag förstår dig helt.

 3. Sue says:

  :mrgreen: Kan bli en bra present till vänner kommande år!

Kommentera