Slumpad post: Hajfena
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Adjö antilop

| 2010-08-27, 12:36

första IKEA-besöket i somras köpte vi en stor stol till Simon, liknande den Joel har sen 1,5 år tillbaka. Simon hade nämligen blivit lite intresserad av Joels men vi var tveksamma till att sätta honom på den eftersom han fortfarande var väldigt rörlig.

John monterade den iaf för att ha det gjort. Simon var extremt tydlig (som alltid) med vad han ville så han fick testa. I början nojade vi en del men faktum är att han har suttit väldigt bra på den i en månads tid nu och inte ramlat ner. Gäller bara att vara lite vaksam på när han ätit klart och vill ner.

Nu ställer vi nog vår antilop i föreningslokalen.En kommentar to “Adjö antilop”

  1. […] Igår ville Simon helt plötsligt inte längre ha sin barnstol som varit hans i snart fyra år. […]

Kommentera