Slumpad post: Tränat idag
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Nya barnrummet

| 2010-08-27, 12:52

Inte kunde vi ana att det skulle ta så lång tid att göra rumsbytet. Fast det är å andra sidan inte så lätt att göra saker med två små barn som vill vara delaktiga. Vi inser dock att det är värt all tid för nu har vi ett renodlat arbetsrum och ett renodlat barnrum.

I barnrummet har en del kvar vad gäller leksaksrensning och förvaring men det känns som bra höstaktiviteter. Barnen har fått var sin sänghörna med hjälp av Billybokhyllor som vi ställt ut från väggen. Med draperi framför kan det bli lite avskilt och mysigt om man vill. Bordet är tänkt att pysslas på och det gör Joel nästan dagligen nu (sax, tejp, papper och pennor), Simon stoppar mest i munnen. Mycket golvyta var ett önskemål så att man kan ha plats att bygga och fixa, eller vad man nu väljer att göra.

Vi valde oxå att göra en myshörna med bäddmadrass, kuddar och täcken. Hur mysigt som helst! Givetvis blev det även ett draperi in till rummet – dock har vi gjort det möjligt att hänga undan.

Givetvis har vi fortsatt på spåret med glada färger!4 kommentarer to “Nya barnrummet”

 1. Helena says:

  Vilket mysigt och färgglatt rum det har blivit!

 2. Sue says:

  Tack! Det tycker vi oxå. Hela familjen stortrivs i det :mrgreen:

 3. Camilla says:

  Ser jättebra ut! Får inspektera det någon gång sen!

 4. Sue says:

  Absolut! Ni kanske behöver någonstans att bo när ni vill hälsa på i storstan någon gång!

Kommentera