English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Förkylning på väg

| 2010-08-27, 10:28

I natt vid 2 ropade Joel och jag gick in. Han ville ha lite sällis så jag la mig brevid honom tills han somnade. Väl tillbaka i sängen började Simon. John hanterade honom. Gick inte, han ville inte somna om. Han fick komma upp i vår säng. Fick en banan och lite vatten.

Han försökte somna, men när han andades så lät det lite snorigt i näsan så han fokuserade på det istället. Vaknade till och ville leka tända-släcka-lampan. Sen ville han leka koja under täcket. Vid fyra-tiden somnade han till slut i sin egen säng. zzz…

Innan jag somnade hann jag tänka att han nog tar sovmorgon. Icke. Fem över sex gav jag upp och tog upp honom i sängen. Snorproduceringen hade börjat. Klart att man inte kan sova då!

Kollade tempen – ingen feber. Således fick han gå till dagis. Nu får vi se hur det går. Han blev jätteledsen när jag skulle gå…

(vi har redan börjat deala om vabben nästa vecka)Kommentera