Slumpad post: Koll på juli
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Soffkuddar

| 2010-08-27, 12:13

Under ett av sommarens IKEA-besök hittade jag ett tyg som kändes rätt för soffkuddarna. De gamla är 10 år nästan på dagen så det behövs lite nytt. Inte helt fel att tyget kostade 19 kr metern!

En kudde fick jag till rätt snabbt men sen har tiden inte funnits. I onsdags skulle jag ju varit hemma och barnen på dagis, men tji fick jag för Simon skulle vara hemma en feberfri dag. Jag var dock fast besluten att ändå få till soffkuddarna. Naturligtvis vaknade Simon extra tidigt från vilan så han fick vara med. Med hjälp av svtplay och Mamma Mu så gick det till slut även om det inte var enkelt.

Hade bestämt mig för att köra en enkel lösning – örngottsvarianten. Två fördelar, det går fortare att sy och det går att ta av för att tvätta. När jag väl bestämt mig för måtten och hur jag skulle göra så gick det undan eftersom jag har enoverlock (ovärderlig!).

Riktigt nöjd med resultatet. Enda nackdelen är att man nu tänker mer på att sofföverdraget behöver tvättas (kemtvätt..).Kommentera