Slumpad post: Present till personalen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Många saker

| 2010-09-01, 12:12

Det börjar närma sig Joels tre-årsdag och i år är första gången han förstår lite vad det handlar om (paket och tårta). Vi har varit i leksaksaffärer där han alltid fingrat på sopbilar.

Igår satte vi oss vid datorn och jag surfade in på BR-leksaker eftersom jag har ett presentkort att använda där. Vi kom överens om tre saker han ville ha och således önskar sig, en sopbil, en Skopis och en motorsåg.

På kvällen hade Joel svårt att sova så jag gick in vid 9 och satte mig på sängkanten.

– “Tänker du på något särskilt, Joel”, frågar jag.
– “Många saker” svarar Joel och börjar räkna upp.
– “Sopbil,  Skopis, motorsåg” kommer det från Joel.

Det rör sig nog en hel del i hans huvud kring det där med födelsedagen inser jag. Så idag har jag varit på BR på lunchen och spenderat. Nu ska jag bara forsla hem allt utan att Joel ser det.Kommentera