Slumpad post: Kvällsbad #13
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Nätet upp och ner

| 2010-09-01, 21:02

Senast tiden har nätet strulat lite så igår 20:55 tog jag mig i kragen och ringde Comhems support (de stänger 21:00). Man knappar sig in och till slut hamnade jag rätt – 17 minuters väntetid. Suck! De läser sen upp små tips medans man väntar och ett av de första tipsen löd.

Har du startat om modemet? Många problem löser sig när man drar ur strömsladden och väntar 10 s före man sätter i den igen. Kom ihåg att om du ringer med IP-telefoni så kommer samtalet att brytas.

Hmm… Vi hade inte startat om, och vi har IP-telefoni. Alltså la jag på och så fick John starta om den idag.  Tyvärr blev det inte bättre så jag gör ett nytt försök ikväll. Knappade mig fram, 19 minuters väntetid. Vi fixar och donar lite och helt plötsligt ser jag hur Joel börjar intressera sig för telefonen och säger genast till honom att inte röra någon knapp. I samma stund inser jag att det blivit tyst i luren. Suck!

Bara att ringa upp igen. Denna gång 21 minuters väntetid och plats 45. Nu senast hade jag plats 11 så det rör ju på sig iaf.Kommentera