Slumpad post: 2013 i siffror
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Inga byxor

| 2010-09-21, 9:33

För någon vecka sen kläcktes idén på en fika att vi skulle köra crossfit på lunchen. Sagt och gjort. Jag mejlade ut till kontoret och frågade vilka som ville haka på, de som svarade fick sen en inbjudan till lunchen idag. Ett första testpass.

Igår var det cross på Flex så jag hängde mina byxor på tork, brevid högen med kläder jag skulle packa ner. När står i rulltrappan på väg ner till t-banan så slår det mig att jag inte har något minne av att jag packade ner byxorna före frukost. Visst var det så, byxorna hänger kvar hemma.

Orkade givetvis inte vända hem, men brottades med det eftersom jag har möte 10-12 och således inte heller kan köpa några före. Som tur är ska Per vara med och han är inte riktigt lika morgontidig – dock smalare än mig – så han fick sms-fråga om han kunde låna ut byxor.

Nu har jag ett par byxor på rummet som bör passa. Nu behöver det bara sluta regna så att vi kan vara ute som tänkt. Mobilen är dessutom laddad med ljudeffekter! 3-2-1-go!!2 kommentarer to “Inga byxor”

  1. Niklas says:

    Bra initiativ Sue!
    Berätta gärna hur det gick sen.

Kommentera