Slumpad post: Appar Sue hjälpt till med
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tabata

| 2010-09-21, 13:48

Tre peppade Cambioaner blev det som stack ut på lunchen. Vi hade turen på vår sida för det hade slutat regna. Vi joggade ner förbi Eriksdalsbadet och hittade en bra gräsplätt där vi ställde oss. Körde lite lättare uppvärmning där vi gick igenom dagens övningar (burpee, pushup, situp, squat).

Av en crosskompis så hade jag fått tips om att ladda ner mp3-filer med ljud för att kunna köra en WOD med Tabata. Kort kan man säga 20 sek träna, 10 sekunder vila gånger fyra per övning. Fördelen med den här typen är att man kör sitt eget tempo men vi slutar ändå samtidigt.

Det var ganska blött i gräset men Åsa och Per höll god min och jag tror att båda tyckte att det var tillräckligt jobbigt för att hinna träna på lunchen. Stack iväg 12:05 och var tillbaka 12:45 – det går alltså att byta om, träna, duscha och klämma i sig mat på en timme, även om det är skönare att ha lite mer tid på sig givetvis.2 kommentarer to “Tabata”

  1. Åsa says:

    Svisch så var träningen över på mindre än en lunch. Men vilken effekt, armarna har segat fram som om luften vore lera hela eftermiddan. Skön endorfinkänsla i kroppen! Våndas inför träningsvärken imorgon. För att inte tala om i övermorgon…

    Ser redan fram emot nästa pass, då ska jag köra hårdare 🙂

  2. Sue says:

    Haha, ja det ska erkännas att kroppen varit lite mör ikväll… Men jättekul att köra på jobbet och ser oxå fram emot nästa tisdag.
    Ska se vad det kan bli för pass då :mrgreen:

Kommentera