Slumpad post: Nästan 40
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Energikick!

| 2010-09-29, 10:52

Igår var det dax för andra lunchpasset på jobbet. Den här gången var vi fyra (Ted, Åsa, Helena och jag) som gav oss iväg. Största skillnaden från förra veckan var vädret. Då hängde regndropparna i luften.

Igår var det alldeles ljuvligt höstväder. Solen sken från en blå himmel, luften var sådär härligt klar och en del träd börjar skifta i fina höstfärger. Sen körde vi ett pass 21-15-9 där man först gör 21 repetitioner av övningarna, sen 15 och sen 9. Det blir jobbigt trots att det går rätt fort. Vi körde samma övningar som förra veckan, dvs burpees, push-ups, sit-ups och squat.

En härlig energikick var det och effektiviteten var grym på eftermiddagen. Dock känns det i benen idag eftersom jag körde ett crossfit-pass på måndagkvällen…Kommentera