Slumpad post: Backman, Fredrik: Vinnarna
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Dalslandstur

| 2010-10-12, 22:02

Förra onsdagen packade vi ihop oss och lite saker i bilen och styrde kosan till Dalsland för ett besök hos mormor. Bilresorna, både dit och hem, gick överraskande bra. Inga gnälliga barn alls, trots att de som vanligt inte sov så mycket i bilen. Med lite pauser på vägen så vi fick fika och äta och leka av oss, plus dvd-underhållning i bilen så gick det fintfint.

Det är härligt med miljöombyte och att göra den här turen på hösten är inte fel. Helt fantastisk natur att titta på under bilfärden i Värmland och Dalsland. Synd att det inte ligger närmre bara.

Nåja, vi lekte hos mormor, åt god mat, träffade Jenny med familj där barnen lekte och dansade till allas glädje, gick på marknad, letade julsaker i källarförrådet, tog sköna höstpromenader och sånt där som hör till.

Vädret var såväl dimmigt och regnigt som strålande soligt med klarblå himmel. Takboxen var återigen fantastisk för utan den hade vi inte kunnat ha med vagnen och inte heller ta med ballongerna hem.Kommentera