Slumpad post: Småpärlor
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bamsar

| 2010-10-14, 14:30

Bamse har ju länge varit poppis hemma hos oss, även om det varierar lite hur mycket Joel leker med de olika figurerna (mysBamse är ju alltid med dock). Senaste nytillskottet är en nackkudde med två huvud. Igår när Joel hade lite svårt att komma till ro så sa jag att Bamsarna var lite ensamma och ville ligga brevid honom och vila och började plocka fram dem, en efter en. Så fick jag syn på nackkudden och tog den.

– “Joel, vet du vilka det här är”, frågar jag.
– “Nä, vem då?”, svarar han intresserat.
– “Bamsefarmor och Bamsemormor!”, säger jag glatt.

Han tittar finurligt på mig en stund före han skrattar och tar dem och lägger ordentligt på huvudkudden. En stund senare när jag kom upp för att titta till honom var jag bara tvungen att ta en bild.2 kommentarer to “Bamsar”

  1. Lina says:

    Underbara Bamse-byxor. Själv har jag en Pippi hemma. Kram.

  2. Sue says:

    😀 Tänk vad roligt att de gamla figurerna håller! Kram tebax 🙂

Kommentera