Slumpad post: Nya grytor
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Åka till jobbet

| 2010-10-15, 6:51

Jag har hittills varit väldigt förskonad från strul med sl under hösten.

Dock inte idag. Det är min tur att hämta på dagis idag så jag var tidigt ute. Sitter i varma sköna tåget och läser. Strax före Skärmarbrink går högtalaren igång och en röst berättar att tåget inte går längre än dit utan hänvisar till tåg från Farsta. Man ser hur folk suckar och reser sig upp.

Vi går ut i mörkret och det står 7 minuter på skärmen. Brr… har inte så varm jacka eftersom jag knappt är ute på väg till jobbet så det blir lite kyligt. Tåget kommer, och alla klämmer sig in.

Kommer till nästa station Gullmarsplan och högtalarrösten går återigen igång och berättar att tåget inte går längre än hit. På andra sidan plattformen ser man hur ett tåg in mot stan stänger dörrarna precis när våra öppnas. 5 minuter står det denna gång och just när vi klämt in oss i tåget och dörrarna ska stängas kommer ett tåg från Farsta. Dörrarna på det tåget öppnas och alla rusar över och tränger sig in i det redan fulla tåget. Suck.

20 minuter senare än tänkt sitter jag iaf på jobbet. Nu hoppas jag att det fungerar när jag ska hem för då har jag ju en tid att passa…Kommentera