Slumpad post: Kallare
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bra morgon

| 2010-10-18, 10:56

Vid halv 6 började Simon gnälla lite – sin vana trogen. Snabbt fick han komma upp i vår säng och la sig nära nära mig. Jag låg och njöt av närheten och somnade om. Hörde att John gick upp vid 6-tiden och sen sov vi till halv 8 då Simon vaknade. I ungefär samma veva så hörde vi Joel vakna till liv inne barnrummet och gick dit.

Barnen myste och lekte lite och jag passade på att lägga undan lite tvätt. Sen gick vi ner och åt frukost. Barnen ville titta på Drömmarnas trädgård och satt uppslukade och åt sin mat. Jag hann äta frukost, kolla mejl, dricka kaffe och tömma diskmaskinen.

Efter tandborstning klädde vi på oss. Barnen började trilskas och jag suckade och sa till dem att de gärna fick gå som de var till dagis för jag orkade inte tjata. Då ändrade sin attityd och började samarbeta. Joel klarar det mesta själv nu, även om stövlarna kom på fel fot 🙂

Väl ute så hörde Joel motorljud och tittar ut på gatan – en cementblandare! Givetvis tog vi yttre vägen (efter att jag frågat om Joel idag skulle lyssna på mig om jag sa stopp) och till Joels lycka så körde den förbi oss en gång. Sen blev han ledsen när den åkte iväg för han ville titta mer på den. Väl på dagis hade han glömt bort den och började leka lite istället.

Simon fick syn på Monica och idag gick det hur bra som helst för henne att ta honom och han började genast vinka till mig och fick en puss och kram. Sen skulle jag krama Joel hej då och då blev han lite ledsen. Efter två snurrkramar och en mamma som vinglade mot grinden så var han vid gott mod igen och vinkade hej då.

Kollade klockan och var i perfekt tid till t-banan och gick i lagom takt och njöt av den kyligt soliga höstmorgonen. Tänk om alla dagar kunde börja så bra 🙂En kommentar to “Bra morgon”

  1. […] säger han med hjärtskärande röst. – “Vet du vad Simon? Ska vi ta en snurrkram? Det gjorde jag och Joel en gång när han var lite ledsen och sen gick det bra” säger jag med varm röst och klappar lite på […]

Kommentera