Slumpad post: Skogsluffarna
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Klippa till

| 2010-10-18, 12:25

När vi fixade barnrummet i somras köpte vi ett draperi till barnrummet eftersom vi har tagit bort dörren. Det har mest hängt vid sidorna och vi har bara tagit ner det ibland. För någon vecka sen klippte Joel en remsa och sen titta “i” den och skratta åt att allt blev gult. Klippte några till i andra färger.

Vi funderade lite på om han verkligen skulle klippa av remsorna men kom fram till att det faktiskt är deras draperi och han får väl helt enkelt lära sig att det faktiskt inte går att ångra sig. Learning by doing helt enkelt.

Igår gick han loss med saxen igen och det var verkligen svårt att inte säga att han inte fick göra så, men han blev nöjd och har inte ångrat sig ännu.2 kommentarer to “Klippa till”

  1. sandra says:

    och vad säger mamsen när han klippt sönder vardagsrums gardinen :mrgreen: 😉

  2. Sue says:

    Haha, ja vi får väl se var detta slutar. Hittills har han varit väldigt bra på att göra det han får och inte så mycket annat. Simon däremot… ja där blir det kanske tillgång till sax när han är tonåring 😉

Kommentera