Slumpad post: Soffkuddar och fotpall
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Läser just nu

| 2010-10-18, 12:36

Helt plötsligt har jag börjat läsa flera böcker och med den lilla lästid som infinner sig varje dygn så gör det att man inte kommer så långt i någon bok.

  • Fyrvaktaren av Camilla Läckberg är den som får följa med på t-banan. Den är inte alls lika bra som hennes tidigare böcker, eller så har jag läst alldeles för många bättre böcker… Annars brukar den bok jag har på t-banan locka så att jag läser även hemma.
  • Att möta sitt barn – och sig själv av Ingegerd Gavelin är den som ligger vid sängen. Där är det lagom att ha böcker man inte behöver (eller lockas) att läsa så länge i. Gillar boken även om jag samtidigt kan känna att jag nog ska pausa den här typen av böcker ett tag nu.
  • Från vaggan till deadline av Robert Gustafsson började jag läsa i bilen hem från Ed när barnen sov och tittade på film. Oj vad bra! Gillar skarpt och ser verkligen fram emot att läsa hela. Känns som en sån där karamell som man kan suga på länge dock så jag känner ingen brådska.

Två är recensionsexemplar och det känns kul att det är de jag gillar bäst!2 kommentarer to “Läser just nu”

  1. sandra says:

    Fyrvaktaren har jag precis avslutat…jag tyckte den tog sig på slutet

  2. Sue says:

    Ah, då får jag hoppas jag snart kommit så långt :mrgreen: Har en stor härlig hög olästa böcker som ropar på mig 🙂

Kommentera