Slumpad post: Hur många länder kan du?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

1,5-årskontroll

| 2010-10-25, 10:50

Idag var det dax för Simons 1,5-årskontroll. Halv 9 hade vi fått tid så vi packade på oss overaller (barnen inte jag) och gick ut till bussen. Tänkte att det skulle vara enklare att ta bussen än att gå – helt rätt. Inget strul alls vid påklädningen utan barnen pratade om buss hela tiden.

Joel tog springcykel men kunde på vissa ställen knappt få fart eftersom det var så halkigt.

Vi kom fram 10 minuter före vår tid och barnen undersökte lekrummet på alla möjliga sätt. Som vanligt var det typ 10 minuters fördröjning. Suck. Jag hade iaf förvarnat på dagis om att vi nog skulle komma lite senare.

Simon ställde sig glatt på vågen, men att mäta honom var svårare för han ville inte alls stå still – han ville titta på mätarmen såklart. Sen fick han visa att han kunde bygga torn och Carina frågade lite om saker och ting. Hon såg ju tex att han gick utan problem (sånt som man själv tar förgivet nu). Sen var det dax för spruta i armen. Joel fick sitta på en stol bredvid och hålla på Simon så att han inte skulle bli rädd. Det gick hur bra som helst och Simon fällde inte en enda tår, han bara stirrade stint på Carina när hon gav sprutan.

På med overaller igen och sen hann vi precis äta lite banan så kom bussen.

Man kan säga att han mest breddat sig sen förra besöket.

Vikt: 13,5 kg (med kläder på)
Längd: 82-83 cm (svårt att mäta när de står upp…)Kommentera