English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Måste ringa

| 2010-10-25, 10:35

Vi (läs John) har fixat med vår stationära dator. Bytt ut lite saker och installerat om Windows. Grym förbättring! Men det är ju alltid lite småfix som ska till för att få allt att funka sen.

Började med att tanka hem Bankid-applikationen och fixade det för mig. Sen skulle jag göra samma sak för John (jag är ekonomiansvarig hemma) men då fick jag upp ett meddelande om att det redan fanns tre aktiva bankid (vilket var max) så då kunde man logga in på banken och avaktivera dem, eller ringa in. Eftersom jag behövde bankid för att logga in blev det andra alternativet.

Efter 20-25 minuter i kö kom John fram och de fixade så att jag kunde fixa bankid igen. Väl inloggad så kollar vi runt lite och ser att Johns privata mobilnummer inte är inskrivet utan jobbmobilen. Man kan dock inte ändra. Eftersom chatten var stängd så sköt jag upp det tills idag.

Till svar får jag att man måste ringa in… igen. Suck. Fast jag antar att det är bra eftersom det innebär att det är lite säkrare.Kommentera