Slumpad post: På bio
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bra start på veckan

| 2010-11-01, 10:28

Måndag morgon. Simon vaknade vid 6-hugget strax efter att John gått upp. Eftersom den inre klockan är 7 var det ingen idé att försöka somna om. Istället smög vi ut för att inte väcka Joel (som fortsätter vandra in till oss de flesta nätter).

Efter kanske 5 minuter hörde vi Joel uppe i trappan som kände sig lite ensam eftersom han inte såg oss. Familjen samlad 🙂

Vi åt frukost, tömde diskmaskinen (med barnens hjälp), sa hej då till John som cyklade till jobbet. Jag fixade lite med tvätt och barnen lekte i barnrummet. Vi byggde koja i myshörnet. De byggde duplo och jag fixade med lite saker. Mer kojbygge och sen klädde vi på oss och gick ner och åt lite frukost och kollade på Hurra för Kalle som fortfarande är en klar favorit.

Påklädningen gick utan problem och vi hinner knappt komma ut förrän Joel undrar vad det är som låter. Vi tar vägen vid stora vägen för att kolla – det är en gräsklippare som samlar löv. Vi börjar gå mot dagis och då ser Joel en till! Lyckan är totalt och han pratar hela vägen upp till dagiset om att han sett två gräsklippare.

Ställer cykeln, hjälper Simon på med reflexväst eftersom han ska på utflykt, går och ställer vagnen. Hjälper sen Joel av med kläderna eftersom hans grupp ska vara inne på förmiddagen. Får ett riktigt kram- och pusskalas till hejdå.

Väl ute så säger jag hej då till Simon som knappt bevärdigar mig med en blick eftersom jag kommer och stör Einar (vikarie) som underhåller barnen.

Knallar till t-banan och får äntligen sätta mig och börja läsa Bara ett barn. Sugs in och helt plötsligt är jag framme och måste gå av. Passar på att läsa en sida till i hissen upp.Kommentera