Slumpad post: Mycket ute
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

“Inte kan se oss”

| 2010-11-01, 22:26

Joel har alltid varit väldigt framåt och nyfiken på saker och ting. Inte alls orolig för att vara själv och leka eller så. Tills för ett tag sen. Då började han säga att han inte vill gå upp själv, ens för att hämta snuttebamse. Vi följer självklart med honom när han vill.

Det stående uttrycket när han plötsligt inser att han är själv är

Inte kan se oss!

Det hörde vi tex imorse när han just hade vaknat och vi inte låg i våra sängar längre. Då sa han även att han var ensam. En natt förra veckan hörde jag honom och var just på väg in till honom när han står i hallen och säger just detta med ledsen röst. Plockade upp honom i famnen och la honom brevid mig i sängen och en minut senare sov han djupt.

I princip alltid verkar känslan gå över efter en liten stund och han glömmer bort att han vill ha oss nära och går och gör saker själv.Kommentera