Slumpad post: Bad och glass
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tison, Anette: Barbapapas stora bok om arbete

| 2010-11-02, 22:29

Vilken härlig bok. Skippa de små korta böckerna och köp den här! Jag och Joel har läst den flera kvällar nu och den räcker länge. Här finns gott om tillfällen för dem att förvandla sig till olika saker. Joel skrattade både länge och högt när han för första gången såg dem förvandla sig till två hajar och en bläckfisk. Han älskar att ha den själv i sängen och tittar på bilderna och pratar om dem.

Visst är många av yrkena inte helt aktuella idag, men det är snarare en fördel. Kul att få se hur det har varit. Dessutom är hantverk hett just nu 🙂

Flera av historierna har jag i tunna häften från när jag var liten. De är dock lite förkortade och någon har bytt titel.

Jag gillar den här enormt mycket och vill definitivt läsa mer. Enligt adlibris är den här boken för 6-9-åringar vilket jag tycker är högt då den passar vår treåring alldeles utmärkt. Ska man säga något mindre bra är det att den kan vara lite otymplig att ligga i sängen och läsa – men det funkar.Kommentera