Slumpad post: Akvarienytt
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bad och födelsedag

| 2010-11-03, 20:17

I lördags fyllde jag år och hade önskat bad i Högdalen och chokladbollar på schemat – både önskningarna uppfylldes. Det var en perfekt dag att åka och bada för det var knappt någon annan där förrän när vi skulle åka hem efter knappa två timmar. Barnen älskade det. Joel skuttar runt i vattnet som han inte gjort annat – med armringar på. Simon var lite mer vobblig men gillade det skarpt. Båda var helt färdiga när vi kom hem. Det blidde McDonalds eftersom vi var strömlösa hemma.

Paketlös var jag inte heller då jag fick en Bamboo Pen, fina böcker och pengar.

Båda barnen sov efter lunchen och jag tog en sväng till Farsta Centrum. Väl hemma hade John fixat chokladbollar så vi hade mumsig fika. På eftermiddagen skar vi pumpor som vi satte ljus i.

På det hela en väldigt mysig familjedag!Kommentera