Slumpad post: Slut på blöjtiden?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Rumpmusklerna

| 2010-11-30, 22:02

I våras var jag och fick rumpan knådad hos min massör och skillnaden i rörlighet var helt enorm. För snart två veckor sen var jag hos kiropraktorn och för första gången kändes det i kroppen som hos Cia (massören). I säkert fem dagar hade jag sen enormt spända muskler i skinka och lår så jag vet inte riktigt vad som hände. Ont som tusan gjorde det iaf. Några kvällar fick jag tom ta värktablett för att kunna somna, sen gick det plötsligt över en dag. Under tiden jag hade ont hade jag svårt att spänna magmusklerna (skumt samband kanske?).

Berättade för Cia när jag var där igår och hon började massera. Testtryckte på skinkorna och AJ! Hon tog ett ben i taget och la benet i en vinkel där muskeln slappnade av helt, lät det ligga där någon minut och la sen tillbaka benet och testtryckte på exakt samma sätt igen. Ingenting.

Idag har det känts kanon igen. Fantastiskt att ha någon som kan göra underverk! Nu vill jag dock att rygg, rumpa och lår ska bli helt bra 🙂3 kommentarer to “Rumpmusklerna”

  1. Syster Yster says:

    När jag hade varit hos osteopaten första gången (major corrections 😉 )tog det ungefär en månad innan alla ‘eftervärkar’ hade gått över. Han sa att det hängde ihop med att när muskler etc som hade suttit spända i fel lägen frigjordes, så blev de ju inte mjuka och fina direkt, utan det tog ett tag innan de slappnade av… Kanske funkade liknande för dig?

  2. Sue says:

    Ah, okej. Hos massören så anpassar sig musklerna så snabbt och bra. Tom Cia är förvånad men det kanske kan bero på typ av behandling och behandlare. Får se om jag hittar en osteopat här i stan som någon kan rekmmendera så får jag testa det oxå 😀

  3. Syster Yster says:

    Mm, det är nog ingen dum ide att kombinera manipulation med massage…!

Kommentera