Slumpad post: En man som heter "Ove"
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kvart i 9

| 2010-12-11, 20:51

Klockan är kvart i 9 och båda barnen sover. Joel somnade redan före halv 8 då jag läste för honom. Tricket med honom är att inte låta honom sova på dagen – det gör iofs att han blir gräsligt trött från fyra och frammåt.

John läste för Simon samtidigt och sen har jag lästen vända till för honom, burit tillbaka honom i sängen x antal gånger då han, hur näpen som helst, kommit travande med någon snuttis och bok till mig i hobbyrummet. På slutet tog John över några gånger och nu för en stund sen blev det väldigt tyst så jag vågade gå in och kika. Han låg och sov sött och kramade på sin snuttekudde.

Det gäller att bita i för att få rutiner att sätta sig och jag hoppas vi är på rätt väg nu!2 kommentarer to “Kvart i 9”

  1. sandra says:

    trägen vinner 🙂 Kämpa på

  2. Sue says:

    19:10 nu och båda barnen är i sina sängar. Får se hur kvällen utvecklar sig :mrgreen:

Kommentera