Slumpad post: Billingham, Mark: Sömntuta
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Skäringer, Mia: Dyngkåt och hur helig som helst

| 2010-12-11, 20:16

Så träffsäker hon är. Helt galet träffande ibland. Givetvis är det vissa saker jag inte alls känner igen mig i men det är ändå så bra och öppet skrivet att det ger något att läsa texten. `

På vissa ställen är detta en suverän föräldrabok (eller kanske snarare “livsbok”), den typ av bok där man känner att man är inte är ensam om att vara trött och sliten och inte alltid agera som man skulle vilja. Flera gånger berättar hon även om hur hon tänker och agerar och det känns som taget ur någon av de böcker jag läst – hon är klok Mia.

Har haft svårt för de tv-serier hon gjort, eller iaf trott att jag har det så jag har inte sett dem. Förrän jag hittade Solsidan så därför blev jag lite lockad av boken och när den låg på Åhléns till bra pris slog jag till. Har verkligen inte ångrat mig! Kanske får det även blir någon titt på hennes andra tv-serier framöver 🙂

Någon gång i höstas hittade jag till hennes nuvarande blogg och följde den tills hon tryckte på pausknappen. Är så enormt imponerad av hennes öppenhet.2 kommentarer to “Skäringer, Mia: Dyngkåt och hur helig som helst”

  1. Camilla says:

    Visst är den bra! Jag är också imponerad över hur öppen hon är och delar med sig av allt. Kände nästan att jag måste skriva av mig en massa personligt någonstans.

    Hade gärna sett hennes show som bygger på detta, men nu är det nu inställd eftersom hon tagit en paus, hoppas hon hämtar sig bra.

  2. Sue says:

    Fick samma känsla 🙂
    Ja det hade varit skoj att se den faktiskt. Får väl se när/om den drar igång igen. Hoppas hon återhämtar sig bra som du skriver!

Kommentera