English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Chokladtomtar

| 2010-12-28, 22:22

Några grannar kom nån vecka före jul med varsin chokladtomte till grabbarna. De var dock inte med vid tillfället så de gömdes undan och kvällen före julafton plockades de fram och placerades på köksbordet.

Simon var den som hittade sin först, men Joel var den som sen fokuserade på endast den till frukost. Ingen av dem åt dock upp hela utan de gav upp och sparade. Ikväll slängde jag sista bitarna som de helt tappat intresset för.

Stor underhållning när de höll på med dem. Efter ett tag så bröt Joel av bitar och la i sin josmugg, sen började han hälla över josen till tomtefoten och drack ur den istället. De testade även att ha den på handen som en vante och vinka med den. Uppfinningsrikedomen tar aldrig slut.Kommentera