Slumpad post: I lekpark
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Dessa kvällar

| 2010-12-28, 22:28

Vi hade rätt stökiga kvällar ett tag men så lugnade det ner sig och blev riktigt bra.

Nu är det dock tredje kvällen i rad som Simon vaknar efter 9 och gråter och vägrar somna om. I förrgår somnade han vid 1-tiden och igår kanske midnatt. Ikväll får vi se. Just nu sitter han i mitt knä och tittar på laptopen (tack svtplay).  Vi undrar om det är växtvärk eller kanske tänder, eller något annat som stör.

Hittills har givetvis Joel oxå vaknat efter ett tag och båda kvällarna har även han kommit till vår säng. Efter ett tag har han dock tröttnat på bökig Simon och gått tillbaka till sin säng för att få sova. Sen har han kommit in senare på natten.

Skönt att vi är lediga och faktiskt får sova till halv 8-8 på mornarna.Kommentera