Slumpad post: Yoga på morgonen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Antiklimax

| 2011-01-06, 20:23

För drygt tre år sen fixade vi till i badrummet uppe och då köpte vi en tapetlängd att ha på dörrens insida. En med en sandstrand, hav, båt och palm. Den har blivit liggande så nu när vi hade ångan uppe körde vi på. John tog bort handtaget och våtslipade dörren.

Vi röjde hallen uppe och  rullade ut golvpapp på golvet och la ut tapeten på den. Hade på tapetklister och la ihop den för att låta det dra in så som vi alltid gör. Väntade en liten stund, ganska kort stund för vi ville få det överstökat.

När vi ska dela på tapeten så går det inte – den har klistrat ihop och går sönder när vi försöker! Så det var bara att slänga, ta bort golvpapp, ställa tillbaka saker i hallen och montera på handtaget igen.

Nu planerar vi nytt inköp av tapet, och den här gången ska det inte dröja tre år före vi sätter upp den…4 kommentarer to “Antiklimax”

 1. Syster Yster says:

  Ouch!
  Var det easy-up typ?

  • John says:

   Nej – det var “not up at all”-typ… 😉

   Vi är inte säkra. Förmodligen gjorde vi något fel. Vi gjorde som med vanliga tapeter: tapetklister först, ligga o dra i några minuter för att sen applicera, men kanske skulle vi gjort på något annat sätt…

 2. Syster Yster says:

  Jag menar, om det var easy-up typen – sådan där man ska klistra på väggen med lim för woven-tapeter – då kan jag tänka mig att det går så där. De suger nog limmet fortare. Jag vet att det torkade fortare när jag tapetserade med sådan tapet.

 3. John says:

  Då var det nog sån. Vi var för orutinerade för att kolla… 🙁

Kommentera