Slumpad post: Ritar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Utflykt

| 2011-01-07, 14:04

Vi har varit inne ganska mycket under jullovet så idag tog jag mig i kragen efter frukost och fick hjälp av John att klä på barnen. Packade lite minifika och drog iväg med pulkan till busshållplatsen. Vi tog bussen till Kärrtorp där vi pausade i en snödriva med lite kex, choklad och vatten. Tittade på tunnelbanetåg, snöplog och bussar under tiden.

Sen tog vi rulltrappan upp till plattformen och hoppade på tåget hem. Spännande tyckte Simon som nog inte minns när han åkte t-bana senast (inte jag heller…). Båda barnen visar stor respekt för fordon vilket känns skönt så det är ingen direkt risk att de går för nära spåren. Joel har dessutom en enorm beskyddarinstinkt för Simon vilket är otroligt gulligt att se.

Gick i trappa och åkte rulltrappa. Sen gick Joel hela vägen hem medans Simon kampade själv i pulkan. Otroligt mysigt att göra såna här enkla små utflykter.Kommentera