Slumpad post: Badrum nr 2
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

På bio

| 2011-01-08, 20:09

Idag var det återigen dax att förbruka gratisbiljetter till bio. Precis som förra året bjöd jag med Lotta (vi träffas nämligen alldeles för sällan). Vi hämtade ut biljetterna och gick sen och käkade lunch och babblade på massor om jobb, familj och barn – dvs livet som pågår.

Filmen vi valde var “Fyra år till” och jag måste säga att det var ett mycket bra val. Gillade den verkligen! Många skratt, en del igenkänning och mycket fint om kärleken. Kommer nog bära med mig känslan ett tag.

Efter filmen rundade vi av träffen med en fika såklart eftersom vi hade mer att avhandla. Nu blir det nog en bioträff om ett år igen för det känns som en trevlig tradition att ha!En kommentar to “På bio”

  1. […] jag själv till så såg jag Fyra år till senast och gillade. En film som passar om man är trött och vill garva lite kan vara Morgan Pålsson – […]

Kommentera