Slumpad post: Musik
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Slutsovet på dagen

| 2011-01-14, 21:45

Någon gång i somras insåg vi att Joel inte behövde sova så mycket på dagen längre. Nu under julledigheten har han inte sovit alls på dagarna och det har gått bra. Det har dessutom underlättat kvällsläggningen (såklart).

Den här veckan på dagis har han sovit lite på dagarna och det ska vi prata med pedagogerna om på måndag. Han får vara vaken för sover han så kan han inte somna på kvällarna. Onsdag somnade han klockan 9, torsdag somnade han halv 11 och ikväll kvart i 9. Simon dras med i det hela och blir helt utmattat. Igår hade han somnat mitt i maten och sen hade de fått väcka honom efter vilan och då ville han knappt vakna.2 kommentarer to “Slutsovet på dagen”

  1. sandra says:

    Det kommer säkert bli bra om han slutar att sova på dagen…börjar ju bli stora killen nu och har ju inte så långa dagar ändå. Lite skillnad för dem som är på förskolan mellan 6,30-17,30.

  2. Sue says:

    Precis! Vi ska ju förlänga dem lite nu men det rör sig om en halvtimme i varje ände – och inte varje dag.

Kommentera