Slumpad post: Farsta centrum två gånger
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Byxa i velour

| 2011-01-16, 20:47

När jag sydde pirattröjan till Simon blev jag väldigt förtjust i färgen på ärmarna så när jag skulle sy ett par byxor till Simon var det inte så svårt att välja. Denna gång med mudd så nu blev midjan högre för jag valde att inte ta bort något eftersom Simon fortfarande har blöja så blev de första jag sydde lite låga. Lite i högsta laget blev det dock så blir det fler kommer jag ta bort lite för jag sätter på mudden.

Mudden är samma färg som på pirattröjan såklart. Inser att jag nu för första gången har börjat matcha kläderna som barnen har 🙂

Mottagare: Simon
Mönster: Ottobre 6/2007, nr 28 Lily Leggings i storlek 92. 
Material: Velour och mudd från Mjuka tyger. Gummiband 15 mm brett.Kommentera