Slumpad post: Hitmonchan nära
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Röda byxor

| 2011-01-16, 20:48

Joels favoritfärg är röd så när jag frågade honom vad han ville ha för byxor så sa han röda. Vi skulle ändå beställa från Stoff & Stil så då passade jag på att beställa lite röd sweatshirt (ville testa materialet). Även mudden ville han skulle vara röd. Bara för att jag kan så fick även sömmen bli röd. Endast gummibandet är vitt men det syns ju inte.

Han blev mycket nöjd! Själv tyckte jag tyget var helmysigt så jag ska definitivt köpa mer och sy mysbyxor till mig själv!

Mottagare: Joel
Mönster: Ottobre 6/2007, nr 28 Lily Leggings i storlek 110. 
Material: Röd sweatshirt från Stoff & Stil. Röd mudd från JNYDesign. Gummiband 15 mm brett.2 kommentarer to “Röda byxor”

  1. sandra says:

    Vad duktig duär 😀

Kommentera