English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Somnad arm

| 2011-01-17, 7:26

Igår kväll när vi precis hade sett klart på Solsidan (inspelad såklart) hörde vi hur något av barnen började stortjuta. Jag stack upp och det var Simon som satt upp i sängen och ropade på mig och sa “arm”.

Jag insåg efter en liten stund att hans arm hade somnat och nu förmodligen pirrade sådär jobbigt. Han har såklart ingen aning om vad det är som händer. Han var otröstlig i sängen så han fick komma upp en sväng och sen hann väl klockan bli kanske halv 12 innan han kom till ro igen – i vår säng.2 kommentarer to “Somnad arm”

  1. sandra says:

    Jag har oxå en tendens att ligga på min egen arm på något vis så att den blir helt “förlamad”…vaknar ofta av att jag inte “känner” armen och inte kan röra den…OBEHAGLIGT! så jag förstår lille gubben att han blev rädd. Hoppas han och ni fick sova gott sen

  2. Sue says:

    När jag var gravid gjorde jag det hela tiden… Sen fick vi sova bra 🙂

Kommentera