Slumpad post: Skickas idag!
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Det går framåt

| 2011-01-20, 22:21

Idag var det dax för besök hos logopeden igen med Joel. Vi har varit sådär bra på att träna hemma men många har faktiskt påpekat att det börjar bli lättare att förstå honom.

Logopeden höll med. Hon gjorde samma test som första gången och hörde många förbättringar. Sen lekte det lite olika lekar och Joel höll koncentrationen uppe mycket bättre och härmade ljud mer än tidigare.

Hela besöket inleddes med att Joel sprang in och sa “Bö!” till henne, två gånger. Han planerade detta redan innan vi kom in 🙂 Så stämningen blev tämligen uppsluppen och han berättade massa massa saker. Varje gång det kom en buss förbi utanför så ställde sig Joel upp och tittade och sa “Åh, en buss”.

Nu ska vi få lite mer saker att öva på!Kommentera