Slumpad post: Queenlåtar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hjullastare

| 2011-01-20, 9:37

Lämningarna har gått bättre (även för mig) senast tiden. Idag när vi närmade oss dagis så såg vi en lastbil med container på flaket parkerad i närheten. Den ville de såklart pausa och titta på. Vi kommer upp till dagis och går in på gården. Joel ska vara ute och Simon inne säger en pedagog. I samma stund hör vi motorljud och en hjullastare dyker upp på vägen utanför gården. Båda barnen blir överlyckliga och ropar “hjullastare” och springer mot grinden. Tänker att vi kan väl kolla lite.

Efter en stund går vi tillbaka och när jag kommer in så har de ändrat sig på småbarn – Simon ska vara ute. Jag har dock lockat med att han kan leka med tåg inne så det är på väg att bli lite dålig stämning. Lockar med hjullastaren ute och Simon blir glad igen och knallar genast ut. Jag pratar lite med personalen och lämnar lite saker. När jag kommer ut letar jag lite efter grabbarna för att säga hej då.

Sen ser jag dem. De står sida vid sida och spanar efter hjullastaren. Till min förvåning gick det hur bra som helst att säga hej då och sen gå iväg mot hjullastaren och hemmet.2 kommentarer to “Hjullastare”

  1. John says:

    Idag när jag lämnat på dagis och skulle gå ställde sig Simon vid grinden och sa “Hjullastare”. 😛

  2. Sue says:

    Jodå, han nämnde den både en och två gånger när jag hämtade :mrgreen:

Kommentera