English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Leka med tåg

| 2011-01-20, 9:31

Joel har aldrig varit sådär jätteintresserad av briotågbanan men lekt lite med den ibland. Lådan har varit undanplockad ett tag och härom dagen tog jag fram den. Simon blev eld och lågor.

Igår kväll blev han skogstokig när han inte fick leka längre utan skulle äta kvällis och sen sova. Idag hann vi inte ens ner förrän han fastnade med tågbanan. Han satt och sa “tåg” och lekte med tåget. Jag funderade lite på om jag skulle avbryta och bära ner honom, men valde att avvakta. Gick upp lite då och då för att kolla, lockade med frukost och dinosaurietåget men icke. Han varvade med att kalla mig “Dumma” och att säga “Nänänänä” och vifta med handen mot mig. Jag sa att han var välkommen ner när han lekt klart.

Efter kanske 10-15 minuter kom han faktiskt ner! Kändes skönt att inte ha avbrutit leken och börjat dagen med gråt och skrik.Kommentera